Mutari Obiecte Grele

Cu firma NextMoving, orice transport obiecte grele sau utilaje industriale se va desfasura in conditii de maxima siguranta

Daca v-ati decis sa va mutati, stiti deja ca toate lucrurile dumneavoastra trebuie pregatite si transportate. Aceasta nu este o problema cand vine vorba de haine si obiecte mai mici, deoarece le puteti ambala usor si apoi le veti incarca si transporta la noua destinatie. Insa cand se pune problema deplasarii articolelor grele, lucrurile pot deveni oarecum complicate.

Puteti incerca sa mutati obiectele grele pe cont propriu, dar aceasta metoda nu este recomanda, deoarece va puteti rani sau riscati sa va deteriortia bunurile. In schimb, o firma cu lucratori experimentati si de incredere precum NextMoving va fi pregatita pentru o astfel de sarcina complexa si o va realiza intr-un mod usor si profesional.

Angajatii companiilor din domeniu sunt deja familiarizati cu tehnicile eficiente de ridicare si miscare a articolelor grele. La NextMoving va vom oferi cateva idei privind aspectele carora trebuie sa li se acorde o atentie sporita atunci cand se muta bunuri masive si ce instrumente se utilizeaza in timpul respectivelor proceduri de transport obiecte grele.

Primul lucru pe care trebuie sa-l stiti in privinta deplasarii articolelor grele, cum ar fi piesele de mobilier vechi, seifurile sau pianele, este ca veti avea nevoie neaparat de ajutor. Puteti cere prietenilor sau cunostintelor sa va ajute, dar cu toate acestea, ei nu sunt experti in mutarea obiectelor grele.

Pe de alta parte, specialistii NextMoving sunt persoane cu experienta si care se vor asigura ca totul merge bine. Daca aveti o multime de obiecte dificil de transportat care trebuie mutate, cu siguranta ei vor gasi cea mai buna cale de a realiza acest lucru chiar si atunci cand vine vorba de mutarea articolelor voluminoase.

In ce situatii este recomandat sa apelati la profesionisti pentru mutari utilaje sau obiecte grele?

Este bine cunoscut faptul ca serviciile de relocare sunt oferite de un numar mare de companii pentru a ajuta proprietarii de case si firme atunci cand se muta intr-o locatie noua. O alta oferta a lor consta in mutarea interna sau serviciul de ridicare si mutare a obiectelor grele in interiorul locuintei ori biroului dumneavoastra.

Natura extrem de solicitanta din punct de vedere fizic a unor astfel de mutari obiecte grele inseamna ca majoritatea proprietarilor de case nu pot sa transporte singuri piese mai grele precum mobilierul si unele echipamente masive, in special atunci cand trebuie deplasate intre etaje sau in spatii stranse. In aceste conditii, este recomandat sa lase aceasta sarcina in grija expertilor NextMoving care sunt instruiti in privinta celor mai eficiente tehnici de manipulare obiecte grele.

 • Desigur ca cea mai comuna situatie in care sunt angajati specialistii in relocari este in timpul unei mutari intr-o alta casa ori sediu de firma, dar in afara de aceste schimbari des intalnite, exista si alte situatii in care apare nevoia de a angaja profesionisti in domeniu. Renovarea unei locuinte este o sarcina interesanta, desi adesea grea, deoarece are un impact serios asupra bunastarii dumneavoastra mentale, fizice si financiare.
 • Proprietarii de case si firme incearca adesea sa faca schimbari pe scara larga pentru spatiile lor in scopul de a le oferi o noua infatisare. In procesul de demolare si reconstruire a anumitor elemente si incaperi din incintele respective, refacerea proiectelor existente sau alte lucrari de reparatii, intervine si problema despre cum sa mutati mobila si obiectele grele dintr-o parte in alta in acele spatii.

  Puteti alege sa faceti acest lucru singur sau sa solicitati ajutor prietenilor. Dar, cum este cazul celor mai multor persoane care nu stiu cum sa procedeze si nu sunt capabile de un efort fizic intens sustinut, riscati sa va raniti sau sa va deteriorati mobilierul si alte echipamente electronice grele. In aceste situatii, angajarea unor profesionisti ai companiei NextMoving se va dovedi a fi solutia ideala.
 • Odata ce lucrarile de remodelare se desfasoara in mod constant in interiorul casei dvs., veti dori sa va mutati mobilierul temporar sau sa il depozitati in subsol sau in magazie. Uneori, cand montarea pardoselii, vopsirea sau alte reparatii capitale sunt efectuate in toate incaperile, nevoia de a va proteja mobilierul si aparatele electronice si electrocasnice devine o prioritate.
 • Proprietarii de locuinte pot contacta specialistii in transport obiecte grele pentru a se asigura ca bunurile lor nu sunt afectate in timpul renovarilor. O alta problema este cand aspectul casei ori birourilor dvs. poate avea tendinta sa devina stagnant in timp. In astfel de cazuri, proprietarii de case isi pot rearanja mobilierul oferind spatiului de locuit sau de lucru un aer proaspat.
 • Mutarea unei canapele sau a patului si repozitionarea acestora va poate face locuinta mult mai spatioasa, dar poate fi o sarcina mai grea decat se asteapta multe persoane. Destui oameni nu stiu ca serviciile de mutari obiecte grele pot fi angajate si pentru sarcini simple, dar laborioase ca acestea. Puteti ghida acesti profesionisti pentru a rearanja mobilierul in aceeasi camera sau una diferita in functie de stilul pe care il preferati.
 • Multe locuinte si sedii de firme pot deveni aglomerate si neincapatoare din cauza prezentei unor obiecte masive, grele si nefolosite. Proprietarii de locuinte pot alege sa expedieze unele articole intr-o dependinta a proprietatii sau o unitate de depozitare pusa la dispozitie de firma NextMoving pana atunci cand considera ca sunt potrivite pentru utilizare intr-o etapa ulterioara sau le pot vinde la un pret competitiv.

  In orice caz, cineva va trebui sa ridice si sa mute aceste obiecte grele pana in afara casei intr-un subsol sau un vehicul pentru transport. Daca bunurile dumneavoastra nu sunt supradimensionate si sunt situate la parter, mutarea lor poate fi mai simpla. Pe de alta parte, daca obiectul este voluminos si greu si trebuie sa fie carat pe scari, atunci este recomandat sa contractati serviciile profesionale de relocare oferite de NextMoving.
Firma de mutari Bucuresti

Transport utilaje grele in Bucuresti - Ilfov

Oferim servicii profesionale mutari obiecte grele sau utilaje industriale la preturi avantajoase. De ce sa ne alegeti pe noi?

 • Echipa cu experienta
 • Utilaje si echipamente profesionale
 • Autoutilitare moderne
 • Mutari rapide si in siguranta
 • Preturi atractive

Care sunt metodele indicate de transport si manipulare obiecte grele?

Asa cum am spus, daca doriti sa evitati pagubele, ar trebui sa angajati profesionisti pentru a va ridica obiectele grele, ori de cat ori este nevoie. Pentru inceput, va trebui sa se pregateasca traseul pentru deplasarea obiectelor in cazul in care exista obstacole in calea celor care le vor muta. Specialistii vor avea nevoie de un spatiu de tranzit clar pentru a muta si a scoate acele obiecte voluminoase din casa.

Se vor masura mobilierul si alte articole masive pentru a sti cu exactitate daca se pot transporta prin caile de acces din incinte. Expertii firmei NextMoving vor putea crea un plan de rezerva daca sunt informati din timp, iar cand contractati serviciile unor transportatori profesionisti, ei se pot folosi de toate datele pe care le pot obtine.

Cele mai grele obiecte pe care va trebui sa le mutati vor fi probabil piesele de mobilier. Primul truc pe care trebuie sa il aplicati este sa scoateti totul din ele, astfel veti face mobila mai usoara. Scoateti toate sertarele si rafturile, iar unele paturi si dulapuri pot fi demontate, deci asigurati-va ca faceti acest lucru.

Este mult mai eficient ca articolele sa fie transportate si mutate pe bucati iar atunci cand le dezasamblati, puneti deoparte toate piulitele si suruburile, deoarece veti avea nevoie mai tarziu de ele pentru a reasambla totul.

Va fi nevoie si de folii pentru mobila atunci cand se muta piesele. Specialistii firmei de relocare vi le pot pune la dispozitie, fiind foarte importante pentru ca va vor proteja bunurile. Mobilierul dumneavoastra nu va fi zgariat sau deteriorat in timpul unui transport obiecte grele la noua destinatie.

Cadrele de deplasare sunt cele mai importante echipamente atunci cand este nevoie sa se mute mobila grea. Ridicati o parte a obiectului masiv si puneti un asemenea instrument sub el si faceti asta cu toate celelalte segmente. Astfel, veti putea glisa si muta mobilierul cu usurinta din fiecare incapere.

Puteti folosi paturi vechi, ziare si cartoane pentru a deplasa si impinge mobilierul in toata camera, iar acest lucru va va proteja podelele de eventualele daune. De asemenea, unele aparate electrocasnice pot fi foarte grele, si pe langa mobilier, acestea sunt cele mai masive obiecte care trebuie mutate.

In primul rand, trebuie sa pregatiti aparatele pentru operatiunea de manipulare obiecte grele. Asigurati-va ca eliminati totul de pe suprafata si din interiorul lor. De exemplu, dezghetati frigiderul cu o zi inainte de transport si opriti gazul de la sobe si conductele de apa ale masinilor de spalat. Cablurile desfacute pot sta in cale si pot cauza probleme, deci ar trebui sa le atasati in partea din spate a aparatelor.

In timpul unor mutari obiecte grele precum un frigider, nu il puteti cobori pe o parte deoarece, daca faceti acest lucru, lichidul de racire risca sa iasa din compresor. Ar trebui sa se foloseasca sasiuri de transport pe care aparatele vor ramane intr-o pozitie verticala. Acest lucru este foarte important atunci cand mutati si transportati obiecte cu multe componente fragile in interiorul lor.

Este recomandat sa Impachetati articolele mai grele in cutii mai mici, sa transportati electronicele in ambalajele lor originale si sa nu uitati sa etichetati cutiile si casetele cu toate obiectele. Speram ca aceste sfaturi despre mutarea obiectelor grele va vor fi de mare ajuror in ziua cea mare.

Competenta

Cu peste 10 ani experienta in mutari firme sau relocari industriale, poti fi sigur ca urmatoarea ta mutare va fi una lipsita de griji. Ai obiecte grele de mutat? Apeleaza la specialistii de la NextMoving

Eficienta

Datorita echipamentelor profesionale si a autoutilitarelor moderne din dotare, mutarea obiectelor grele va fi efectuata in deplina siguranta si cat mai eficient posibil.

Preturi avantajoase

Contacteaza-ne si ofera-ne detalii referitoare la nevoile tale si echipa noastra iti va transmite o estimare gratuita de pret. Te asiguram ca preturile pentru mutari obiecte grele sunt foarte avantajoase!