Mutari Firme – Mutari Sedii Birouri

Daca aveti in plan mutarea sediului firmei in viitorul apropiat, NextMoving poate fi un ajutor nepretuit pentru afacerea dumneavoastra

Schimbarile financiare si logistice din economie fac acum posibil ca firmele sa-si mute sediile de lucru si birourile mult mai usor. Totusi, o astfel de schimbare majora necesita o examinare atenta si este recomandat sa se apeleze la servicii profesionale mutari firme pentru a nu fi afectata activitatea.

Chiar si odata cu cresterea cifrei de afaceri, presiunile concurentiale forteaza firmele sa isi continue cautarile pentru cresterea eficientei si a rapiditatii in cadrul activitatii lor. Relocarea sediului unei firme este intotdeauna o optiune viabila, dupa cum demonstreaza recentul exod al companiilor din locatiile lor anterioare. Cei care iau decizia cu privire la locul de mutare trebuie sa ia in considerare mai multi factori critici, indiferent daca isi muta sediul in Bucuresti sau in afara lui.

Exista o varietate de motive pentru mutarea sediului unei firme insa cea mai frecventa cauza tine de termenii contractului de inchiriere. Poate ca un business este in crestere sau se misca intr-o alta directie, iar locatia actuala nu ar satisface nevoile suplimentare ale companiei sau cerintele planificate de extindere a activitatii sale comerciale.

Dincolo de expansiunea fizica, trebuie sa existe spatiu pentru angajati suplimentari sau alte servicii. Sau poate zona actuala sau cerintele de transport s-au schimbat ori au fost nevoiti sa se apropie de clienti si furnizori.

Multe dintre afacerile care si-au relocat sediul s-au mutat din zone din afara urbei la care angajatii ajungeau conducand in fiecare zi in spatii urbane mai compacte in apropierea mijloacelor de transport public. Interesul reinnoit pentru mediile urbane reflecta unii dintre factorii mai importanti care pot influenta decizia companiilor care anticipeaza procesul de mutari sedii firme.

Daca doriti sa efectuati relocarea unei afaceri, estimarea costurilor este unul dintre cele mai importante puncte pe care ar trebui sa le luati in considerare. Primul lucru pe care sa il analizati este sa detaliati orice cheltuiala posibila, deoarece acesta va va ajuta sa calculati suma de bani aproximativa pe care o veti cheltui pentru mutarea sediului firmei.

In mod obisnuit, costul unei mutari a firmei include inchirierea sau achizitionarea unor proprietati noi, polite de asigurare noi, constructii care trebuie sa corespunda spatiului caietului de sarcini, toate licentele si permisele necesare administratiei locale si, de asemenea, depozite pentru orice utilitati, cum ar fi apa, telefon, apa si conexiuni la internet.

Orice business care a trebuit sa isi relocheze sediul stie ce pagube de timp si resurse poate genera o mutare neplanificata cum trebuie. Unii proprietari de afaceri au aflat pe pielea lor ca este extrem de detrimental pentru companiile lor ca serviciile sa fie intrerupte pentru o perioada indelungata si a foat necesar sa rezolve diverse probleme in legatura cu mutarea.

Ce implica mai exact angajarea specialistilor in mutari firme de la o companie in domeniu precum NextMoving?

Aceasta expertiza profesionala poate lua multe forme si presupune o serie de servicii diverse, in functie de domeniile de specializare oferite de angajatii firmei. Evident, acest tip de consultanta in ceea ce priveste procesul de mutari sedii firme este in primul rand un serviciu particularizat pentru fiecare companie si care ofera diferite strategii pentru managementul afacerii cu privire la modul in care se va desfacura relocarea sediului respectiv.

  • De multe ori, cel mai mare avantaj pus la dispozitia clientilor sai de catre firma NextMoving este faptul ca poate sa efectueze intregul proces de relocare de la inceput pana la sfarsit. Acest beneficiu imens permite angajatilor si conducerii afacerii care trebuie sa se mute sa isi pastreze atentia asupra sarcinilor de zi cu zi fara a fi distrasi de restul problemelor.
  • Un specialist in mutari firme poate fi folosit in orice moment, iar unele companii tind sa foloseasca diferite firme cu o anumita capacitate logistica de relocare in perioade cruciale pentru activitatea lor. Desigur, o consultare in faza de dinaintea mutarii, cand sunteti inca in cautarea unui nou sediu corespunzator, va poate ajuta sa evitati o proprietate sau o locatie proasta care va ajunge sa va coste sume de bani inutile.
  • De asemenea, este posibil ca afacerea dvs. sa aiba nevoie de sfaturi si indrumari cu privire la modul in care se vor adapta angajatii intr-o noua locatie, precum si cum sa profitati la maximum de acele spatii pentru a va imbunatati businessul. Specialistii NextMoving in mutari sedii de firme va pot oferi o multime de idei si strategii pentru a face mutarea imediata a birourilor mai usoara si benefica pe termen lung pentru toate persoanele implicate.
  • Cu siguranta, exista si alte aspecte ale consultantei de relocare a afacerilor care vor depinde exclusiv de nevoile si circumstantele clientului individual. Aceste particularitati vor duce la dezvoltarea diversitatii de optiuni pentru cei care au in plan o schimbare a locatiei. In general, beneficiul pentru firme prin angajarea asistentei necesare de la NextMoving este dat de faptul ca va face transportul mobilerului si al echipamentelor din incaperi mult mai lina si mai putin perturbatoare pentru rutina zilnica.
Firma de mutari Bucuresti

Mutari sedii firme - Mutari birouri

Oferim servicii profesionale mutari birouri, relocari sedii firme la preturi avantajoase. De ce sa ne alegeti pe noi?

  • Echipa cu experienta in mutari firme
  • Mutare sigura si rapida
  • Autoutilitare si echipamente moderne
  • Flexibilitate
  • Estimare gratuita de pret

Pe siteul NextMoving, gasiti numeroase o multime de informatii care va pot ajuta in planificarea unei mutari profesionale.

Care este cursul normal al procesului de relocare a unei firme?

Mai devreme sau mai tarziu, majoritatea afacerilor vor fi nevoite sa treaca prin procesul de mutari sedii firme. Daca acest lucru este unul involuntar, de exemplu din cauza unui dezastru care se intampla dupa un incendiu sau o inundatie, totul se intampla foarte repede, iar timpul pare sa fie comprimat.

Daca este vorba despre o miscare planificata, exista in general mai mult timp disponibil, dar totusi poate fi extrem de complicat si intreaga operatiune va afecta resursele afacerii pana la un punct critic, in cazul in care se fac greseli pe parcurs. Cu toate acestea, cu o planificare adecvata alaturi de expertii NextMoving, relocarea afacerii poate deveni, ca orice alt proiect de business, un proces gestionabil atat din punct de vedere al timpului, cat si al bugetului.

Odata ce decizia de mutare este luata, angajatii vor trebui informati in acest sens. Implicarea lor, daca nu sunt parte a procesului de luare a deciziilor, ar trebui facuta in numeroasele decizii necesare in operatiunea de relocare. Conducerea si personalul firmei care isis muta sediul vor fi permanent tinuti la curent de catre specialistii NextMoving cu privire la detaliile relocarii si amenajarii spatiilor de lucru in noua locatie.

De asemenea, clientii ar trebui sa fie informati cu privire la schimbarea sediului si sa fie asigurati de nicio pauza in furnizarea comenzilor lor. In mod normal, echipa de relocare a afacerii va coordona toate aspectele unei mutari firme si va informa conducerea companiei despre cat de bine progreseaza intregul proces dupa cum a fost planificat, de eventualele probleme care ar putea aparea si de recomandari pentru unele modificari care trebuie facute pe parcurs.

Dintre numeroasele aspecte practice ale relocarii afacerilor, unul extrem de important este transferul de echipamente pentru servicii si utilitati de comunicare. Tot mobilierul si instrumentele companiei vor trebui rearanjate de catre profesionistii in mutari de la NEXTmoving pentru a se potrivi configuratiei noii locatii.

Pe langa acestea, se poate ca unele piese de mobila sau aparate sa fie nevoie sa fie inlocuite sau se vor face planuri de reconditionare pentru modernizarea noului sediu. Alte cerinte includ evaluarea materialelor, dulapurilor cu dosare si zonelor de depozitare pentru a elimina orice nu este necesar pentru functionarea ulterioara a activitatii.

Tot ceea ce trebuie relocat costa bani si acum este un moment propice pentru a incepe activitatea cu forte proaspete. Procesul de mutari sedii ofera companiilor respective o oportunitate excelenta de a face imbunatatiri si schimbari corespunzatoare in operatiunile si procedurile lor, astfel incat acestea sa poata progresa la un nivel superior.

Al doilea lucru ar trebui sa faceti este sa adaugati toate costurile care vor fi implicate in mutarea propriu zisa. De obicei, acestea vor include platile pentru expertii in relocarea afacerilor si costurile de transport si instalare a bunurilor.

Si dumneavoastra va puteti imbunatati eficienta in cazul mutarii firmei, luand in considerare asistenta consultantilor in relocare ai companiei NextMoving.  Expertiza lor va poate economisi bani si timp prin rezolvarea corecta a problemelor pe termen scurt si lung generate de decizia de a va muta afacerea.

Competenta

Avand o echipa cu experienta in mutari firme si relocari sedii birouri, garantam o mutare rapida, care sa nu afecteze in niciun fel activitatea si productivitatea angajatilor.

Eficienta

Datorita echipamentelor profesionale si a autoutilitarelor de diferite dimensiuni, procesul de relocare al firme se va face intr-un mod cat mai eficient.

Preturi avantajoase

Contacteaza-ne si trimite cat mai multe detalii referitoare la relocarea firmei iar echipa noastra iti va oferi o estimare gratuita de pret. Te asiguram ca preturile pentru mutari firme sunt foarte avantajoase!

Greseala pe care o fac multe firme este de a nu contacta prestatorii de servicii care ofera consultanta profesionala pentru relocarea afacerilor. Pentru companiile mici si mijlocii dar chiar si pentru corporatii, pierderile cauzate de o relocare gresita pot afecta multe operatiuni critice sau chiar stabilitatea activitatii in sine, daca nu sunt gestionate intr-un mod corect.